Vi Vant!

Banneret
Camilla, Emily, Dilja og Martine har sydd banneret til Tinestafetten. Emily var en iverig designer. Camilla har tegnet Mosserødtreet, og sydd det på. Dilja og Martine har vært veldig hjelpsomme tegnere og designere. De hadde bare to dager på å få det ferdig. Camilla og Martine måtte sitte overtid på onsdag for å bli ferdig.

Tinestafettdagen
Alle Tinestafettløperne hadde øvd og øvd til denne dagen og de gledet seg alle på å løpe. I år var draktene blåe de så veldig kule ut. Mosserød har vunnet 3 ganger på rad, og hvis vi vinner i år også så har vi vunnet 4 ganger på rad. Det er 3 lag som skal løpe fra 6. trinn, og 30 elever som har meld seg på. De har begynt å varme opp, de løper litt og øver på vekslinger.
Lag nr 1 skal løpe kl. 9:55
Lag nr 2 skal løpe kl. 10:10
Lag nr 3 skal løpe kl. 10:50
Lag 1 har begynt å løpe. Mosserød har veldig mye forsprang. Niclas var til sist og som vant. Vi kom på 2 plass av Mats, og 3 plass av Sander.
Vi har intervjuet Nicklas, Vilde S, Janne og Maria om hvordan det var å løpe.

-         Hvordan var det å løpe 200 meter?
-         Det var digg og easy, sa Maria. Det var easy, sa Nicklas. Det var lett sa Janne og Vilde.
-         Hvem fikk du staffettpinnen av og hvem ga du den til?
-         Fikk en av Luna og ga den til Nicklas sa Vilde. Fikk den av Emil og ga den til Pernille sa Janne. Fikk den av Thomas og ga den til Cecilie sa Maria.  Nicklas løp sist og da var det veldig jevnt, men han løp ganske fort så han vant med noen meter i det første heatet.
-         Var du avslappet før løpet?
-         Hvordan var det mens du løp?
-         Nervepirrende, stressende men vi hadde det gøy!

Rett etter intervjuet ropte de fra tårnet hvem som vant av 6. klasse på 1. plass har vi… Mosserød alle hylte av glede Vi vant tinestaffetten!!! Vinnerne av 7. trinn er … Mosserød vi ble helt sjokkerte men vinnerne for beste heiagjeng var … også Mosserød så vi syklet hjem med full pott på det som gikk an å få. Vi fikk også noen rosa t-shorter med til skolen og Emily, Camilla, Dilja og Martine fikk de for godt arbeid på banneret. Nora B, Madelen, Helene B og Vilde J fikk de for å lade heia dusker.

Neste dag på skolen når vi kom inn i klasserommet kom Sissel inn med Sandefjordsbladet med en dobbelside av oss på 6. trinn med overskrift - Heia Mosserød! Vi er best. Hans Jørgen har sagt til oss at vi skal bli best. En elev spurte: I hva da? Hans Jørgen sa: I alt! Da ble vi glade på trinnet vårt J