onsdag 9. mai 2012

Elevrådet

Elevrådet
3.trinn.  Elevrådet i tredje trinn synes at det er bra at elevrådet er der og trives som elevrådsrepresentanter. De synes at det er fint å ta opp saker så elevene kan føle seg trygge og kan spørre om ting. Hvis det er mobbing som kommer opp til elevrådet tar de det opp med en gang og sier i fra til mobberen at han/hun må stoppe, fordi det ikke er lov å mobbe.
 4.trinn. I fjerde trinn gjør de det enkelt og har møte med klassen noen dager før elevrådsmøtet så de kan ta det med elevrådet med en gang. Da vi spurte dem om hva de ønsket i elevrådet fikk vi dette til svar:- Det vi ønsker oss i elevrådet er flere møter, men da må det jo være flere saker så det er litt dumt med flere saker.
5.trinn. Elevrådet i femte trinn er veldig glade for at de prøvde å bli elevrådsrepresentanter for sitt trinn. Femte trinn synes elevrådet burde hatt flere møter. De snakker med klassen sin om hva de burde ta opp til elevrådet. Hvis det blir mobbesaker vil de ta det opp til elevrådet med en gang. De synes det er bra at det er mange elevrådsfomenn for da får de snakket med flere klasser på engang.   
6.trinn.  Vi synes det er bra at elevene får være med å bestemme. Vi pleier å ha møte fredag før et elevrådsmøte. Når det er noe å stemme på i elevrådet så må vi bli enige om hvilket valg vi skal ta. Vi skriver referat i elevrådsmøtene og blir enige om saker.
7.trinn. De synes de har gjort en god jobb for klassen sin og elevrådet. De synes de har ofte trinnmøte. De bruker mye tid på mobbesaker for det ikke snilt når noen mobber andre. Når de forbereder seg bruker de ikke så veldig masse tid på det. Syvende trinn vil runde av med at elevrådet er et fint råd hvis du vil hjelpe din klasse. 

Skrevet av Nicolai og Fredrik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar