fredag 4. mai 2012

KOKKEKAMP

Kokkekamp.
Kokkekamp handler om at gruppene skal lage den beste maten. Det er en konkurranse og Jo og Anette skal smake på maten og bestemme hvem som vinner. Det er tre forskjellige priser som skal deles ut, 1 for beste mat + utseende, 1 for samarbeid på gruppa og 1 for beste mathefte. Det er veldig populært med sjokoladesufflé og vaniljemuffins.

Kokkekamp med 2B
Ludvig, Mathea og Maria lagde hjemmelaga pasta med grønnsaker og ostesaus. Til dessert lagde de sjokoladesufflé. Cecilie, Thomas og Thelma hadde kjøttkaker med brunsaus og muffins til dessert. Inger Kristine, Marcus LM og Nicolai lager middagspølse med potetmos med sjokoladesufflè til dessert. Helene Marie, Kevin og Daniel lager pai og fruktsalat til dessert. Vi har intervjuet en fra hver gruppeJ
-Hva er vanskelig å lage alene?
-Maria: En hel rett helt alene. Nicolai: sjokoladesufflé var vanskelig. Thomas: Å lage melis var vanskelig.
-Hvem er du på gruppe med?
-Helene Marie: Jeg er på gruppe med Kevin og Daniel. Maria: Mathea og Ludvig. Thomas: Fredrik, Thelma og Cecilie. Nicolai: Marcus Lm, Vilde S og Inger Kristine.
- Hvor lang til fikk dere til å lage maten?
- 2 timer, sier de.
-Er du fornøyd med Mat & Helse gruppa di?
- Helene Marie sa at ho var fornøyd med gruppa si men Thomas likte den ikke så godt.
-Hva er morsomt med kokkekamp?
-Maria: Lage mat uten hjelp av Sissel. Helene Marie: At vi kan samarbeide om maten mye mer. Nicolai: Man har ansvar til å klare å lage maten alene. Thomas: Gøy å vinne hvis man vinner.
- Var det vanskelig å lage desserten?
- Nei sier alle fire.
-Hva syntes dere om maten?
- Thomas: Det var KJEMPE godt!
- Hvem tok oppvasken på gruppa di?
- Maria: Jeg. Helene Marie: Meg. Nicolai: Jeg også. Thomas: Thelma.
- Hvem jobber mest på gruppa di?
- Thomas: Cecilie helt klart. Helene Marie: Kevin og jeg. Nicolai: Vilde S. Maria: Alle på gruppa mi:
Takk for Intervjuet!
Skrivet av Camilla og EmilyJ









                                                                                                                                                        

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar