mandag 27. februar 2012

Skøytedagen

Den 16.02.12 var 1., 2., 3. og 6. trinn i Bugården. 1., 2. og 3. trinn ble kjørt dit med buss på starten av dagen. 6. måtte gå dit sånn rett etter spising. Etter hvert var det skøytekonkurranse og Hans Jørgen sto i bua og heia frem alle sammen, men når det ikke var skøytekonkurranse ble det spilt musikk.
Ellen vant suverent, men det er uansett fordi Ellen er veldig god på skøyter. Thomas ledet i staren men så tok Ellen dem igjen. Noen andre gutter på 6. trinn spilte hockey, men det var ikke så veldig mange, men de var veldig gode. Alle sammen var veldig aktive på skøyter, mange koste seg med kjeks og andre koste seg med kakao.
Så skulle 1., 2. og 3.trinn dra. Når de hadde dratt, ble det et annet løp og da vant Thomas. Det var 4 skøytekonkurranser og Thomas vant alle fire løpene. Men det siste løpet holdt Vina nesten på å ta igjen Thomas, men med en skuffelse falt Vina. Så da vant Thomas med glans. Birk kom på andre plass og Sander på tredje plass.
Så når vi snart skulle dra hjem da kom Stian med dattera si, Maria. Hun er kjempeskjønn. Så skulle vi dra hjem fra Bugården. Det var noen som skulle gå med lærerne tilbake til skolen mens noen ble henta.
Skrevet av: Camilla og Dilja.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar