tirsdag 7. februar 2012

 Besøk av Forfatter Endre Lund Eriksen!

   7. trinn på Mosserød skole og 7. på Fevang skole fikk besøk av Endre Lund Eriksen. Endre Lund Eriksen er en kjent barne- og ungdomsforfatter. Han er mest kjent for Pittbull-Terje bøkene sine, der Jim er hovedpersonen. Han fortalte mye om Pittbull-Terje går av mokk.. Terje truer Jim med å bli bestevenner, men de blir bestevenner etter hvert i historien. I Pittbull- Terje om barnevernet prøver Jim og Terje å få seg damer.
   Hei på deg! Kos deg, nyt det! Den første boka skrev han da han var 8 år gammel, den het Totto kidnappa. - Som forfatter jobber jeg heletiden, det hender jeg kommer opp med nye ideer mens jeg jogger eller spiser, sier forfatteren i foredraget sitt.
   I den tredje boka om Pittbull- Terje er Jim veldig god på skolen han prøver å holde seg unna ungdoms problemer, som å røyke hasj men Terje derimot gjør det helt motsatte. Han gjør ikke lekser, skulker og gjør det veldig dårlig på prøvene.
   Forfatteren har skrevet en bok som heter En terrorist i senga. Den handler om en gutt som heter Adrian. Adrian finner en 16 åring i skogen som er litt mørk i huden han ligger bevisstløs i snøen.  Han tar han med hjem på kjelken han ville ha en bestevenn. Han hadde fått hukommelsestap. Så kom Adrian til å tenke på om han var en terrorist i senga hans på hans rom. Det var det siste han hadde å si.

Skrevet av Inger Kristine og Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar