fredag 10. februar 2012

Magasinet
Vi var på Magasinet og lagde mat og lærte litt om hvordan det var å være servitør. Dag fortalte hva som var viktig å kunne når man var servitør. Det er veldig viktig å være ren på hendene, man måtte ha god balanse og kunne forskjellige språk hvis det kom noen kunder som ikke kunne norsk. Vi lærte om forskjellig bestikk og hva de brukes til, vi lærte også å brette servietter.
Vi var også på kjøkkenet og lagde mat, kokken Nina sa omtrent hvor mange personer det pleier å være der. Vi skulle lage en tapas rett og en dessert. Nina sa til oss at navnene på retten kommer fra Frankrike. Den første retten vi lagde var med bakt brød, pesto, løk og tomat. Tomaten og løken var blandet med en slags olje, og sukker. Desserten var frukt på spyd det var: ananas, druer, appelsin og vannmelon med sjokolade som stivner på spydene. Det var vaniljesaus ved siden av. Det var kjempe godt!

Laget av Cecilie og Thelma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar