onsdag 6. juni 2012

Aktivitetsdag

Aktivitets-
dag
På torsdag var vi i Bugården for å ha aktivitetsdag. Vi var på løpebanen der vi tidligere har hatt Tinestafetten. Det var bare fjerde til sjuende som var der. Og alle var ivrige til å være med. De aktivitetene som var der var:
·        Høydehopp
·        Lengde med fart
·        Lengde uten fart
·        Kaste liten ball
·        Kaste stor ball
·        60 meter   
·        Rundt dammen
Og det var om å gjøre og prøve alt, og det var mange som hadde satt seg mål å greie alt. Man fikk 1 poeng for å prøve og hvis man greide kravet i tillegg fikk man til sammen 2 poeng. 

Høydehopp:
På høydehopp er det to stenger som har nesten to meter mellom, og det er en stang som ligger imellom. Og bak ligger det en stor tjukk blå tjukkas. Man skal ta sats noen meter fra og løpe mot stanga som ligger mellom de andre stengene som står opp. Og det er om å gjøre å komme seg over uten å rive ned stanga.
Lengde med fart:
På lengde med fart er det en smal lang sandkasse og man lager en strek som man skal hoppe lengre enn. Så løper man meter fra og spurter og tar sats ved planken og hopper. Så er det jo om og bare komme over den streken som er laget. 

Lengde uten fart:
På lengde uten fart er det det nesten som lengde med fart bare at man skal bare ta sats isteden for å løpe. Og det er en strek som man skal hoppe lengre enn. Alle trinn har verdt sitt mål. Og gutter og jenter har forskjellige mål. 
Kaste liten ball:
På denne stasjonen skal du kaste en liten ball så langt du bare kan. Akkurat som på lengde med og uten fart er det forskjellige mål eller streker du må kaste lengre enn. Og det er forskjellige mål\ streker for gutter og jenter. Du kaster med en liten gul ball som er litt tung fordi det er sand inne i den.
Kaste stor ball:
Denne stasjonen er nesten som kaste liten ball bare at det er en stor ball istedenfor liten ball. Og man skal hive kortere en på liten ball. Den store ballen er ikke fult så tung som den lille ballen.
60 meter:
På 60 meteren er det to og to som løper. Og de skal altså løpe 60 meter. De to som skal løpe skal spurte alt de kan hele veien. Og så er det om å gjøre å komme først og få best tid.
Rundt dammen:
På rundt dammen så skal man jogge rundt dammen på under åtte minutter. Hvert trinn gjør det en gang hver. Tjue løper om gangen. Før mål er det meningen å komme først i mål og få best tid.  
Laget av Marcus LM og Luna.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar