tirsdag 19. juni 2012

7. trinns generalprøve

7. trinns generalprøve


Hvert år har 7.trinn en avslutning der de danser, synger og har skuespill. I år er det mange små skuespill istedenfor et stort. Vi har intervjuet Mathias, Andrine og Michelle fra 7. trinn for å få vite litt om hva de syntes.
De syntes det var flaut og litt rart å opptre på scenen forteller Andrine og Michelle. De var litt nervøse på starten, men så kom de inn i rollene og da gikk det fint. De syntes det gikk dårligere enn forventet sier Michelle, - Ja, kommer Mathias lenge etter.
De flinke 7. trinns elevene ville ikke gjort noe slikt igjen sier de. De brydde seg egentlig ikke når de fikk vite at de skulle opptre foran over 300 mennesker. Jentene syntes det er litt kjipt å gå ut av barneskolen, men Mathias sier: – Både og.
 - Gikk generalprøven som forventet? - Nei dårligere. De syntes de kunne snakket saktere og sunget høyere, men Mathias syntes han gjorde det bra. Det var ikke vanskelig å huske manuset forteller de tre unge skuespillerne. De var ikke så tent for å vise det til foreldrene.

7. trinn danset og gjorde et bra show for de mindre elevene på skolen. De viste oss filmer og skuespill fra 1.trinn til 7. trinn. Det var både spennende og morsomt å se på et skuespill om nå-dagens vikinger. De hadde 5 forskjellige vikinggrupper som het følgene: Team mot i brystet fra Mosserød, West side gangster fra Sande. Nerd Power fra Helgerød, Team super stars fra Haukerød og Team paradise fra Gokstad som vant.
De viste oss en dans fra gymmen som het gymnastikkdansen, der hoppet de og stupte kråke, kastet ball, osv …..
Noen av guttene hadde laget en video som het Jackass. Der knuste de pc-er, tv-er og gjorde noen stunts for oss. Fem jenter danset en solodans for oss. Den så ut til å være godt øvd på siden den var så bra.
Magne og Emil lagde en lysbilde fremvisning og viste den for oss. Den viste oss bilder fra Høvringen. Vi vil takke 7. trinn for en fin avslutning og vi vil takke for oss for vårt siste innlegg i Flintaposten.
Skrevet av: Nicklas Kjølberg og Ulrikke Tunby

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar