fredag 23. mars 2012

Vi jobber i Flintaposten!
Flintaposten er egentlig en papiravis 6. trinn lager hvert år på Mosserød Skole, men vi har jo startet vår egen blogg og vi skal møte noen av de ivrige journalistene som jobber med bloggen!
Hvilke saker har dere skrevet?
Vilde J starter og si sier: - Jeg har skrevet; ’’Gøy i friminuttet’’ og ’’Tekniske hjelpere’’.
Maria: - Jeg har også skrevet ’’Gøy i friminuttene’’ i tillegg til ’’Et fargesprakende førstetrinn’’!
Emil: - ’’Konsert med Lars Bræmnes’’ og «Oppvaskkonkurranse».
Markus BM har skrevet Fellessamling på 2. trinn, Nora Otilie har skrevet ‘’Kjærlighet og grenser’’, ‘’Fra bydilla til fjellgåere’’, ‘’Fellessamling 4. trinn’’, og ‘’Konsert med Lars Bræmnes’’, Vilde S har skrevet ‘’ Ivrige svømmere’’, ‘’Bon Appetit’’, «Kulturverter», og ‘’Gutten med den stripete pysjamasen’’. Til slutt kommer Ulrikke som har skrevet ‘’Dyr på 6. trinn’’ og holder på med ‘’Fuglekasse på biblioteket’’!
Hva er morsomst med å skrive i Flintaposten?
Vilde J mener skrivegleden er den beste med å skrive i Flintaposten. Det er Maria og Ulrikke også enige i, bortsett fra at de, sammen med Markus BM og Emil liker å ta bilder. Ulrikke synes også at ALT er gøy!
Vil dere fortsette? JA! Roper de i kor. Og vi skal jo også fortsette å legge ut ferske nyheter fra Mosserød Skole!
Hva er det viktig å få med i et intervju?
Maria mener det er viktig å få med meningen deres. Det samme synes de andre som er opptatte å få med hva de personene de intervjuer selv, synes og hva de blir intervjuet for.
Er det vanskelig?
Nei, mener de fleste, men Maria legger til: - Noen ganger kan det være litt vanskelig å få ideer om hva man skal skrive om.
Hva synes dere om å ha en egen blogg å skrive i?
Ulrikke: - Det er ganske morsomt.
Nora Otilie: - Det er kult!
Vilde J: - Jeg syns det er veldig gøy og kult.
Vilde S: - Det er gøy å ha en egne blogg å skrive i.
Emil: - Det er veldig gøy.
Ulrikke og Nora Otilie er enige begge to om at det er best å skrive med noen. Ingen av dem har skrevet alene, men har lyst til å ta det som en utfordring etter hvert.
De som har blitt intervjuet er bare noen av dem som har skrevet i Flintaposten. Her er resten:
Pernille, Inger Kristine, Martine, Anine, Dilja, Tobias F, Henriette, Camilla, Vina, Thelma, Kristian, Emily, Victoria, Ruben, Birk, Nicklas, Elenie, Cecilie, Luna, Janne, og Nora B!



Skrevet av Mathea Log Liverød

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar