Intervju med Dag og Nina på Magasinet
Nina og Dag
har jobbet på restauranten Magasinet i ca.6 år. Den ble bygd i 2002 men de
begynte i 2008. Dag og Nina har vært gift i mange år og elsker å være kokkJ
Hvor lenge har du jobbet som kokk Nina?
Dag viste oss hvor sterk du blir av å bære mange tallerkener som servitør. |
-
Jeg har jobbet som kokk siden 1980
Angrer du på å være kokk nå, vill du bli noe annet?
-
Nei, ikke i det hele tatt, jeg liker å se folk bli
glad etter de har spist. Når de går og de er glade, da blir også vi veldig gladeJ
Nina og Dag forteller at man må gå 4 år + eksamen på
videregående for å bli kokk. Det er ikke
så vedlig enkelt, men de er glad for at de tok utanning som kokkJ
Hva er yndlings maten din?
-
Jeg syns sopp, suppe og sjømat er kjempe godt. Krydder
er også veldig deilig å lukte på.
Hun lurte på om vi ville se på krydder
samlingen hennes. Det var utrolig mye. Vi fikk lukte på det best krydderet
hennes, og det luktet veldig godt. Det
var 12 store krydder bokser med stappfult av krydderJ
Skrevet av Helene og Vanesa.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar