fredag 10. oktober 2014

Intervju med Dag og Nina på Magasinet


Intervju med Dag og Nina på Magasinet

Nina og Dag har jobbet på restauranten Magasinet i ca.6 år. Den ble bygd i 2002 men de begynte i 2008. Dag og Nina har vært gift i mange år og elsker å være kokkJ

Hvor lenge har du jobbet som kokk Nina?


Dag viste oss hvor sterk du blir av å bære mange tallerkener som servitør.
-         Jeg har jobbet som kokk siden 1980

Angrer du på å være kokk nå, vill du bli noe annet?

-         Nei, ikke i det hele tatt, jeg liker å se folk bli glad etter de har spist. Når de går og de er glade, da blir også vi veldig gladeJ


Nina og Dag forteller at man må gå 4 år + eksamen på videregående for å bli  kokk. Det er ikke så vedlig enkelt, men de er glad for at de tok utanning som kokkJ

Hva er yndlings maten din?

-         Jeg syns sopp, suppe og sjømat er kjempe godt. Krydder er også veldig deilig å lukte på.
Hun lurte på om vi ville se på krydder samlingen hennes. Det var utrolig mye. Vi fikk lukte på det best krydderet hennes, og det  luktet veldig godt. Det var 12 store krydder bokser med stappfult av krydderJ

Skrevet av Helene og Vanesa.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar