tirsdag 15. november 2011


Fellessamling med    4.trinn
-God fornøyelse!
Vi sitter stille og venter helt til ”Månemannen” bryter ut og et flott 4.trinnskor synger for full hals. Det er tydelig at de har øvd. Neste sang i rekken er ”Stopp! Ikke mobb!”.
Dagens konfransierere er Nikolai og Pernille. Vi sitter spente og venter på det neste på programmet! Hendt siden sist: Alle var veldig flinke til å lese opp og spennende å høre hva de andre klassene har gjort i det siste. Det neste på programmet er et skuespill. De kommer ut på scenen med kostymer og forkler. Hva er det som skal skje?
To stae unger og en fattig mor sitter ved et bord. De flytter på trær og bord på scenen og er klare for neste scene. Så kommer trollene. Hva er det som skjer nå? Så spennende! De har virkelig øvd! Alle husker replikkene og det ser ut til at de synes det er morsomt å spille skuespill! De setter fram et rødt lite hus. Alle klapper.
De synger gangesanger uten musikk, men vi hører høyt og tydelig stemmene dems langt bak i salen.
-Er det noen som har bursdag i dag? Nei, det var ingen som hadde bursdag i dag, men det var mange som hadde bursdag i november.
Neste månedens sang: ”Himlen i min famn”.
Læreren spiller gitar. Rene stemmer fyller rommet med svak gitarklang i bakgrunn. Og så er det så klart tradisjonen at rektor skal få si noe. Hun sier blant annet at de har blitt flinke sosialt, i gangen og hilser pent. Og så det endelige og mest nervepirrende spørsmålet. Hvem går først? 3. og 7.trinn.
-Yes! Roper de.
Mathea og Nora Otilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar